En kommentar til «Kyststi som klimatiltak»

 1. I februar ble det stilt spørsmål om kyststi i AMU:

  «Til parksjef og utvalgsleder

  I temaplan for idrett og friluftsliv («Sprekere sammen») som bystyret vedtok i mars 2023, står det at Kristiansand skal videreføre arbeidet med kyststien, og manglende forbindelser og skilting skal prioriteres. Det blir spesielt nevnt at det pågår arbeid med videreføring av kyststien i Randesund/Tveit. I Parkvesenets arbeidsplan for 2023 er merking av kyststien gjennom Vågsbygd fra Kroodden til Kvadraturen spesielt nevnt.

  I juni 2023 vedtok bystyret handlingsplan til strategi for omstilling til et bærekraftig lavutslippssamfunn. Et av tiltakene er å tilrettelegge for kortreist friluftsliv, blant annet ved å «etablere nye strekninger av kyststi hvert år.»

  Jeg ber derfor om at Parksjefen orienterer utvalget om hvordan det går med arbeidet med å skilte kyststien i terrenget.

  Mvh Marte Rostvåg Ulltveit-Moe/MDG»

  Svaret var at Kuholmen-Prestebekken skulle merkes mars/april i år. Det er vel omtrent det samme som ble sagt i fjor, så får vi se. Ytterligere merking var avhengig av finansiering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *