Hva er ditt favorittsted?

Etter å ha travet langs den uoffisielle digital kyststien i Kristiansand i nesten ett år, så hadde det vært artig å utveksle favorittsteder? Har du noen? Merk gjerne med #kyststikrs på Instagram, eller legg igjen en kommentar her. Et av våre favorittsteder er Tresse og Christianholm festning:

Christianholm festning i Tresse – bilde tatt fra #kyststikrs Foto: Lars Verket (4/2021)

2 kommentarer til «Hva er ditt favorittsted?»

  1. Det er utrolig mye fint langs Kyststien i Kristiansand, så det er vanskelig å velge. To favoritter: Å gå rundt Hamresanden koronasommeren 2021 med knallvær og drøssevis av mennesker (og ingen fly som forstyrra) – det føltes som å være i Danmark selv om jeg ikke kunne reise til Danmark! En annen favoritt: Vestsiden av Flekkerøya, grove svaberg, hav og himmel, villsauer og ensomhet.

    1. Takk for deling av favoritter Marte!
      Veldig enig med deg når det kommer til vestsiden av Flekkerøya. Helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *