Feltarbeid

I mai har vi bedrevet feltarbeid både øst og vest for den uoff. kyststien som ble lansert 1. mai. Målet var å dekke området Hamresanden – Høllen, og i dag kom vi i mål i Høllen.

De tre siste etappene er opprettet som sider under valget «Kristiansand» oppe til høyre, men har litt varierende innhold. Dette vil bli jobbet med de neste ukene, og vi håper å ha en «Versjon 2» klar til sommerferien. Den ligger an til å bli ca 120km, så hvis du ikke har planlagt sommerferien – så kan du faktisk bruke en hel ferieuke bare på å gå kyststi i Kristiansand!

I går kom også artikkelen «Bli med på Kyststien i Kristiansand» på nett hos Fædrelandsvennen. De har lokalsportsider med «brukergenerert innhold», der vi har levert stoffet selv. Bare siste døgnet har Google-kartet blitt lastet ned ca 700 ganger, så det er tydelig en sak som blir lest (og som folk klikker seg videre fra).

Det er også sendt inn en kronikk med begrunnelse for hvorfor Kristiansand trenger en kyststi. Vi håper at den også kommer på trykk etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *