Google-kart

For å presentere denne uoffisielle kyststien er det laget et Google-kart med interessepunkter. Det har adressen: http://kristiansand.kyststi.no/

Ved lansering i slutten av april så kartet slik ut:

Skjermdump av Google-kart. Trykk på kartet for større versjon – eller bruk linken øverst på siden.

På kartet er det merket av 111 interessepunkter i kartet. Ta gjerne kontakt hvis du synes det mangler noen, eller du finner feil: post@kyststi.no

 • Aktuelle kollektivpunkter (piktogram: Buss/ferge)
  Her har vi merket inn start/stopp langs metroaksen for de forskjellige etappene, samt buss/ferge til Bragdøya.
 • Toaletter (piktogram: Mann/kvinne)
  Her er toalettmulighetene underveis merket av. De aller fleste tilhørende Kristiansand kommune, men også noen private (bensinstasjoner etc.).
 • Vinkeplasser (piktogram: Utsiktspunkt)
  Disse stedene har god utsikt, men behøver nødvendigvis ikke å være så høye. Kanskje har du bare god utsikt over til andre siden av bukta. Dessuten er det fint å se hvor du har vært på disse plassene – bli mer kjent i byen.
 • Overnatting (piktogram: Seng/telt)
  Vi har merket av tre hoteller, en campingplass og flere telt/gapahuker/hengekøyesteder. Merk at på Odderøya og Storenes kan bare telt være oppe fra 20-09 i skoleferien. Dette er et forsøksprosjekt frem til 2021. Ellers i året gjelder de vanlige reglene i Friluftsloven. (NB: Sporløs ferdsel gjelder hele året!)
 • Andre interessepunkter (piktogram: Stjerne)
  Her finner du et utvalg av andre ting som kan være av interesse. Felles for alle disse punktene er at de har en web-adresse, slik at du kan finne frem til mer informasjon om stedet/aktiviteten.
 • Badeplasser (piktogram: Parasoll)
  Kyststien går jo i nærhet til vann veldig mange steder, så bademulighetene finnes i fleng. Disse avmerkede stedene har sandstrand og er tilrettelagt for bading.

Piktogrammene er kanskje ikke helt dekkende alle steder, men da har vi prøvd å være beskrivende i teksten.

Kartet oppdateres fortløpende med nye punkter og info. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *