Fra feltarbeidet

Under feltarbeidet har vi benyttet oss av ReLive for å vise frem spor og bilder. Disse videoene er samlet her.

Det var video av track med bilder for den delen av de uoff. kyststien som nå er publisert. Dette arbeidet er jo så gøy, at vi har allerede begynt å fable om strekninger både østover og vestover. Den første strekningen har vi allerede luktet på: Romsviga og østover til Helleviga og videre. Her er det mye merket allerede, men ikke helt i henhold til nasjonal skiltstandard for kyststi. Det er heller ikke merket lengst ut mot vannet alle steder, og det er ingen sammenhengende strek.

Strekningen fra Kroodden til Romsviga er ganske lang og langt inne i landet. Men, det er mulig å følge fine stier de aller meste av veien.

Så de videoene som vises nedenfor er ikke med i første versjon av den uoffisielle Kyststi-streken, men kanskje kommer de?

På selveste 1. mai gikk turen fra Kroodden til Romsviga. Det ble nesten 20 kilometer, og ganske mange høydemeter (et sted mellom 680-960 ettersom hvilken app en velger å spørre….). Her er sporet og bilder underveis:

Denne strekningen går stort sett inne i skogen, og er innom mange fine vinkepunkter. Veldig mye fin sti, som ofte er merket. Men, også noe sti som vi ikke fant på noen kart, men som var rimelig tydelig i terreng. Her er både utfordringer og muligheter. Vi håper å kunne legge ut denne strekningen sammen med det som nå er publisert før sommeren. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *